σπανάκι diet4u.gr διαιτολόγος διατροφολόγος Άρτεμις Ζερδελή

Αρθρογράφος:

Κατηγορία:

Δημοσίευση:

Ετικέτες:

Το μοιράζεσαι;

Πικάντικη γλυκοπατάτα με τόνο με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη !

Υλικά:

150 γρ τόνος σε νερό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένες νιφάδες τσίλι 1 φρέσκο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες Μικρή χούφτα φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο Χυμό από 1/2 λεμόνι 150 γρ τυρί κότατζ με χαμηλά λιπαρά 1 κουταλιά της σούπας τουρσί πιπεριές 2 μέτριες γλυκοπατάτες με φλούδα Κολοκυθόσποροι για γαρνίρισμα

Εκτέλεση :

Ψήσε με μια κουταλιά λάδι την γλυκοπατάτα στο φούρνο ή σε μικροκύματα.

2. Ανακάτεψε τον τόνο, τις νιφάδες τσίλι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τον μαϊντανό, το χυμό λεμονιού, το τυρί cottage και τις πιπεριές σε ένα μπολ μέχρι να ενωθούν.

3. Κόψε τη γλυκοπατάτα ανοιχτή σε φέτες, πρόσθεσε από πάνω το μείγμα τόνου και πασπαλίστε από πάνω μερικούς σπόρους κολοκύθας.

Σχετικά άρθρα