Η Άρτεμις Ζερδελή, είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και πτυχιούχος Personal Trainer και εργάζεται με ραντεβού στη Θεσσαλονίκη ενώ υπάρχει η δυνατότητα κατ' οίκον επίσκεψης. Αυτο το διάστημα παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΑΤΕΙ Νοσηλευτικής Θεσσαλονίκης με τίτλο "Θεραπευτική αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη". Επίσης κατέχει επιμόρφωση από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τίτλο "Κλινική διατροφή". Η διαιτολόγος συνεργάζεται με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Αρθρογραφεί στις σελίδες www.likewoman.grwww.sugarmama.gr, www.4moms.gr και www.back-to-nature.gr.

Παρέχονται εξατομικευμένα διαιτολόγια και συμβουλές αδυνατίσματος σε άτομα που επιθυμούν να χάσουν βάρος, σε όσους επιθυμούν να συντηρήσουν το υπάρχον βάρος τους αλλά και σε εκείνους που επιθυμούν αύξηση βάρους. Πραγματοποιείται ανάλυση σύστασης σώματος, και μετρήσεις όσον αφορά το ποσοστό λίπους του σώματος, ποσοστό μυικής μάζας, βάρος κόκκαλων, ποσοστό ενυδάτωσης του, μέτρηση κατανομής του λίπους στο σώμα, καθώς και μέτρηση βασικού μεταβολικού ρυθμου (BMR= πόσες θερμίδες είναι απαραίτητες ημερησίως). Ακόμη, παρέχονται διαιτολόγια για αθλητές, εγκυμονούσες, παιδιά, έφηβους, άτομα με έλλειψη σε θρεπτικά συστατικά, άτομα με οστεοπόρωση, χοληστερίνη, αρτηριακή πίεση, αυξημένο σάκχαρο ή άλλες παθολογικές καταστάσεις αλλά και θεραπευτική διαιτολογική αντιμετώπιση σε άτομα με ψυχογενείς διατροφικές διαταραχές (νευρική ανορεξία, βουλιμία). Η διαιτολόγος εξειδικεύεται στη δίαιτα - διατροφή ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη (τύπου 1, 2 και κύησης).

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 101

Περιοχές εξυπηρέτησης: Καλαμαριά, Κέντρο Θεσσαλονίκης, Βασιλίσσης Όλγας, Μπότσαρη, Ανάληψη, Δελφών, Τούμπα, Νέα Κρήνη, Πανόραμα